"Інтер" завоював путівку в Лігу чемпіонів / calciomercato.com

У Римі на "Стадіо Олімпіко" завершився матч заключного туру італійської Серії А в цьому сезоні. Зустрічалися два прямих конкурента за четверте місце, яке дає право виступити в Лізі чемпіонів в сезоні-2018/2019.

«Інтер» переміг «Лаціо» на його полі з рахунком 3:2.

Клуб з Мілана влаштовувала тільки перемога. Однак хід зустрічі складався аж ніяк не на користь "чорно-синіх". Вже на 9-й хвилині безглуздий гол у свої ворота забив півзахисник міланського клубу Іван Перішич. В середині першого тайму гравець "Інтера" Данило Д'Амброзіо зрівняв рахунок. До перерви «Лаціо» знову вийшов вперед завдяки точному удару хавбека Феліпе Андерсона.

Відео дня

Читайте такожАйнтрахт - Баварія - 3:1: клуб із Франкфурта сенсаційно виграв Кубок Німеччини

У другому таймі, на 78-й та 81-й хвилинах, «Інтеру» вдалося кардинально змінити ситуацію. Спочатку відзначився з пенальті Мауро Ікарді, а потім Матіас Весіно Фалеро вирвав для міланського клубу перемогу.

Перемога на полі конкурента дозволила «Інтеру» завершити чемпіонат на четвертому місці, яке дає право брати участь у наступному сезоні Ліги чемпіонів. «Лаціо», який посів п'яту сходинку, виступить у Лізі Європи.

«Аталанта» і «Мілан» за підсумками 38 турів Серії А також пробилися в Лігу Європи. Обидва почнуть свій шлях з кваліфікації.

Що стосується Ліги чемпіонів, то в ній Італію представлять "Ювентус", "Наполі", "Рома" та "Інтер".