Олександр Усик / фото instagram.com/usykaa

Володар поясів WBO, WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі Олександр Усик продовжує підготовку до другого бою проти британського боксера Ентоні Джошуа.

Українець показав, в якій формі він перебуває напередодні реваншу.

Instagram-аккаунт промоутерської компанії Усика Usyk17 Promotions опублікував коротке відео, на якому український боксер виконує активні рухи.

Відео дня

"Залишилося два тижні", - йдеться в описі до відео.

Бій-реванш між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа відбудеться в місті Джидда 20 серпня. На кону в цьому поєдинку стоятимуть титули WBO, WBA, IBF і IBO, які українець відібрав у британця в минулому році. 

Поєдинок можна буде подивитися безкоштовно на Київстар ТБ. Також бій можна побачити в записі на платформі.

Промокод UNIANSPORTS надасть вам безкоштовний доступ на 7 днів до платформи "Київстар ТБ". Активувати його дуже просто: скачайте додаток "Київстар ТБ" за посиланням https://kyivstar.page.link/J46M. Зайдіть в додаток, введіть свій номер телефону і пароль, який прийде в SMS. Перейдіть в розділ "Профіль", натисніть "Введення промокоду" і введіть промокод UNIANSPORTS. 

Нагадаємо, минулої осені українець переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів. Цей бій був визнаний головною подією боксу в 2021 році за версією видання The Ring. 

Усик - Джошуа: що потрібно знати

Вас також можуть зацікавити новини: