Тайсон Ф'юрі / фото REUTERS

Британський чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився думкою про свого співвітчизника Ентоні Джошуа і перспективи британського супертяжа в реванші з українцем Олександром Усиком

"Циганський король" жорстко розкритикував Ентоні Джошуа, заявивши, що той не зможе перемогти Усика в реванші і це поставить остаточний хрест на його кар'єрі.

"Я думаю, що Ентоні Джошуа - старий марний бомж. Його протягли на Олімпіаді і подарували йому золото в Лондоні. 

Відео дня

Як тільки Джошуа вийшов на новий рівень, його тут же вирубили. Він поїхав до США, де проходять справжні бої, і був повністю знищений товстим хлопцем, який прийняв поєдинок на двотижневому повідомленні.

Чи вважаю я його відмінним бійцем? Чорт забирай, ні! Я думаю, що він марний мішок. Потім Джошуа бився з боксером, який в два рази легше і на 30 сантиметрів нижче, і той його перебоксував. Хоча йому просто треба було піти на нього і спробувати виграти бій. Якщо він виходить на боксерський поєдинок за чемпіонський титул в суперважкій вазі і навіть не намагається перемогти, то для мене він марний старий мішок. Він не пройде Олександра Усика в наступному бою, його кар'єрі кінець", - наводить слова Ф'юрі ESPN.

Читайте такожМіг і забити гол: Усик поділився емоціями від дебюту в професійному футболі (відео)Нагадаємо, раніше колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що зможе повернути собі титули WBA, IBF, WBO і IBO, які забрав у нього Олександр Усик.

Усик - Джошуа: що відомо про реванш