Василь Ломаченко після бою з Річардом коммі / фото Instagram lomus_official

Колишній регулярний чемпіон WBA в напівсередній вазі росіянин Олександр Беспутін прокоментував критику на адресу українського боксера Василя Ломаченка, який з'явився на рингу після перемоги над Річардом Коммі з прапором рідного для себе міста Білгород-Дністровського, а не України.

Російський боксер сказав слова підтримки на адресу Ломаченка, заявивши, що Василь, як і Олександр Усик, є справжнім патріотам України і критикують їх обох несправедливо.

"Не дуже хочеться лізти в політику. Але мені прикро за свого друга так, ніби це пишуть на мою адресу. Вася вважав за потрібне зробити так після перемоги над Коммі, і я його рішення в будь-якому випадку підтримую.

Відео дня

Мене це сильно вражає: що Ломаченко, що Олександр Усик є справжніми патріотами, пропагують справжні цінності нормальної людини. Вони говорять правильні речі. А в підсумку на їхню адресу йде тролінг. Чесно, я зрозуміти не можу, і тут цензурних слів не знайти", - сказав Безпутін в інтерв'ю Матч ТВ.

Читайте такожВласник клубу УПЛ назвавши Ломаченка та Усика "московськими гопниками"Василь Ломаченко: скандал через відсутність українського прапора