"Фальшивка, шахрай і брехун": тренер Дюбуа різко накинувся на Усика

Тренер згадав про минулорічний поєдинок між британцем та українцем.

Тренер британського боксера Денієля Дюбуа Дон Чарльз розкритикував чемпіона світу у суперважкій вазі Олександра Усика. Він назвав українського боксера фальшивим володарем поясів та звинуватив у шахрайстві. Про це Чарльз сказав в інтерв'ю talkSPORT Fight Night.

Тренер згадав момент у п'ятому раунді поєдинку Усик - Дюбуа, який відбувся в серпні 2023 року, коли британський боксер пробив нижче пояса українцю. Тоді Чарльз категорично не погодився з цим та заявив, що Усик начебто симулював влучання у заборонену зону. 

"Усик - фейк. На перший погляд, це професіонал своєї справи, геній, але насправді - це фальшивка, шахрай і брехун! Він каже, що віруюча людина, каже, що вірить у Бога. Але якщо ти віриш у Бога, то маєш знати одну з десяти заповідей - не бреши! Його не існувало після удару по корпусу в бою з Дюбуа, я це бачив наживо і мені не потрібні ніякі повтори. Він обманом зміг повернутися в бій, це був удар по корпусу. Тому що якщо так, то за те, як він обманював і поводився, коли Денієл його кинув, він повинен отримати "Оскар"", - емоційно налетів тренер Дюбуа на Усика.

Останні новини боксу

Як писав УНІАН, колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі емоційно відреагував на поразу Ентоні Джошуа від Денієля Дюбуа. Спортсмен звернувся до голови Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії, який доєднався до організації вечору боксу в Лондоні, Туркі Аль-Шейха, аби той повернув йому гроші. 

Також повідомлялось, що Олександра Усика заарештували в аеропорту Кракова. Пізніше дружина боксера прокоментувала такий інцидент. 

"Усе нормально, усе добре! Пізніше Олександр все пояснить! Нічого кримінального. Усім спокійної ночі", - зазначила вона. 

Вас також можуть зацікавити новини: