Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / фото instagram.com/toprank

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі Джош Тейлор поділився своїм прогнозом на бій володаря поясів WBA, WBO, IBF і IBO Олександра Усика проти чемпіона WBС Тайсона Ф'юрі

Британський боксер вважає, що виграє цей бій "Циганський король", проте зазначив, що Усик володіє характеристиками, щоб стати нічним кошмаром Ф'юрі. 

"Я говорив вже давно, я думаю, хороший великий боєць поб'є хорошого дрібного бійця. Я вважаю Ф'юрі занадто великим і думаю, він постарається використовувати це як перевагу. Ви бачили, що Усик не любить ударів по нижньому поверху, але відштовхуючись від двох крайніх виступів, Ф'юрі також не виглядав чудово. Тому це важкий поєдинок для прогнозу. Я впевнений, що переможе Ф'юрі, але вважаю, що Усик володіє якостями, щоб бути його нічним кошмаром", - сказав Тейлор в коментарі YouTube-каналу iFL TV.

Відео дня

Нагадаємо, поєдинок Усик - Ф'юрі відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії. 

Переможець цього бою стане першим в 21-му столітті абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі, а також першим абсолютним чемпіоном світу в епоху чотирьох основних поясів. 

Раніше стало відомо, що переможець бою Усик - Ф'юрі отримає спеціальний пояс абсолютного чемпіона світу. Він буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесений напис World Heawyweight Undisputed Champion - "Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі".

Додамо, що Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик за всю свою професійну кар'єру не зазнали жодної поразки. У послужному списку британця 34 перемоги і одна нічия в 35 боях, в активі українця - 21 перемога в 21 бою. 

Вас також можуть зацікавити новини: