Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / Колаж УНІАН, фото REUTERS

17 лютого цього року мав відбутися бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком, але поєдинок було скасовано і перенесено на нову дату через травму "Циганського короля". 

Після перенесення бою букмекери дещо змінили свій прогноз. Згідно з новими котируваннями, британець все ще залишається фаворитом, проте вже з меншою перевагою. 

Оновлений коефіцієнт на перемогу Тайсона Ф'юрі - 1,85. Раніше перемога британця оцінювалася коефіцієнтом 1,75-1,80. На перемогу Олександра Усика коефіцієнт змінився з 2,05-2,15 на 2,00. Коефіцієнт на нічию залишився колишнім - 15,00. 

Відео дня

Що стосується методу перемоги, то на дострокову перемогу "Циганського короля" коефіцієнт - 4,75. Дострокова перемога українця оцінюється коефіцієнтом 5,50. На перемогу Ф'юрі за очками ставки приймають з коефіцієнтом 2,75, а на виграш Усика за очками - 3,00. 

Бій Усик - Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року в Саудівській Аравії. Переможець цієї битви стане першим в 21-му столітті абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. 

Відзначимо, що Усик і Ф'юрі жодного разу не програвали в професійній кар'єрі. Українець виграв 21 бій з 21. А на рахунку британця 34 перемоги і 1 нічия в 35 боях. 

Вас також можуть зацікавити новини: