Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик / фото K2 Promotions

В грудні поточного року може відбутися поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком.

Боксери підписали контракт на бій, але точна дата буде відома після проведення виставкового поєдинку між Ф'юрі та Френсісом Нганну. Букмекери виставили котирування на результат протистояння між Усиком і Ф'юрі.

На звитягу Ф'юрі можна поставити з коефіцієнтом 1,43. На перемогу Усика пропонується коефіцієнт 2,95. Нічия традиційно розглядається як найменш вірогідний варіант - 21,00.

Відео дня

Ф'юрі володіє поясом WBC у надважкій вазі, в Усика титули WBO, WBA та IBF.

Усик - Ф'юрі: що відомо про бій за титул абсолютного чемпіона світу

Декілька днів тому промоутер Усика Олександр Красюк підтвердив, що історичний поєдинок збираються провести в грудні цього року.

"Ми думаємо, що проведемо бій до кінця цього року, але доведеться почекати до 28 жовтня. Ми наблизилися до поєдинку за абсолютне чемпіонство так близько, як ніколи раніше. Вже був підписаний контракт. У нас є правильні люди з Саудівської Аравії, які стоять за цим боєм. Також є Ф'юрі і Усик - обидва готові провести цей поєдинок", - заявив Красюк.

Вас також можуть зацікавити новини: