Сину боксера було 32 роки / колаж УНІАН, фото УНІАН, скриншот

Наймолодший син колишнього чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях Роя Джонса-молодшого, який просив очільника Кремля Володимира Путіна російське громадянство, покінчив життя самогубством. 

"На жаль, мій син Деандре наклав на себе руки в суботу. Я дуже вдячний, що Бог дозволив мені повернутися додому в п’ятницю ввечері, щоб він зміг провести останню ніч свого життя зі мною та сім'єю. Я знаю, що багато людей зараз переживають важкі часи, але ніщо не варте того, щоб позбавити себе життя. Бог дає його, і Бог повинен його забрати", - написав Джонс у своєму Instagram

Він попросив поважати конфіденційність його родини, поки вона переживає важку втрату. Як відомо, 32-річний Деандре був наймолодшим із трьох дітей Джонса та його дружини Нетлін.

Відео дня

Зазначимо, свій останній бій на ринзі боксер провів проти Ентоні Петтісса у квітні 2023 року, де зазнав поразки за рішенням більшості суддів. 

Крім того, у серпні 2015 року він просив російське громадянство в очільника Кремля Володимира Путіна під час зустрічі у Севастополі. Диктатор пообіцяв допомогти йому в цьому питанні, якщо він довгий час проживе в Росії. Однак вже в жовтні цього ж року керівництво Федеральної міграційної служби Росії вручило американському боксерові російський паспорт.

Церемонія вручення відбулася у відділенні ФМС у Москві, тоді Рой Джонс заявив, що любить Росію і має намір жити у ній постійно, а також представляти країну на рингу. 

Останні новини спорту - що цікаво прочитати

Нещодавно УНІАН писав, що потрібно Україні для виходу з групи на Євро. Якщо Україна зіграє в нічию з Бельгією, то все залежатиме від результату гри між Словаччиною та Румунією. 

Крім того, українські шаблістки здобули срібло на чемпіонаті Європи з фехтування. У фіналі українки лише одним очком поступилися суперницям із Франції. 

Вас також можуть зацікавити новини: