Ентоні Джошуа / Фото REUTERS

У ніч на 24 грудня в головному бою масштабного вечора боксу в Саудівській Аравії Ентоні Джошуа зустрічався з Отто Валліном. 

Поєдинок тривав п'ять раундів і закінчився перемогою британського боксера технічним нокаутом. Кут Валліна відмовився від продовження бою.

Джошуа захопив перевагу з самого початку і впевнено контролював хід поєдинку. У п'ятому раунді Ентоні завдав два потужних удари в голову шведа, той дивом зміг вистояти до кінця раунду. Однак на шостий раунд Отто вийти вже не зміг. 

Відео дня

"Я не можу оцінювати свій виступ, моя команда судитиме про це за мене та вболівальники, тому я залишу це на їх розсуд. Це був просто ще один бій. Я казав усім під час підготовки мені довелося зосередитися на хлопці переді мною. Одна перемога піднімає тебе вгору сходами, одна поразка опускає вниз, я багато працював, уся ця історія з Отто окупилася.

Я боєць, який має особливий дар, це був мій день. Я шукаю величі, намагаюся стати кращим", - сказав Джошуа після бою.

Відзначимо, що ця перемога стала 27-ю (23 нокаутом) в 30 боях в професійній кар'єрі Ентоні Джошуа. Також на його рахунок три поразки, дві з них проти українця Олександра Усика. 

У послужному списку Отто Валліна 26 перемог і дві поразки в 28 боях на профі-рингу. 

Вас також можуть зацікавити новини: