На думку букмекерів, однозначним лідером бою є український боксер Василь Ломаченко / фото twitter.com/trboxing

Скандальний український боксер Василь Ломаченко вже цієї неділі зустрінеться на ринзі з австралійцем Джорджем Камбососом. 

Бій за вакантний чемпіонський пояс Міжнародної боксерської федерації (IBF) та титул Міжнародної боксерської організації (IBO), яким наразі володіє Камбосос, відбудеться у Австралії. Орієнтовний час поєдинку – 5:00 за Києвом. 

Ломаченко – Камбосос: де дивитися бій

Бій між Ломаченком буде доступним для українців безкоштовно. Річ у тому, що українські транслятори відмовилися від цього поєдинку. То ж єдиним власником трансляції в Україні є промоутерська компанія Top Rank Boxing. Бій можна буде подивитися на  YouTube-каналі компанії, або ж на їхній Facebook-сторінці. 

Відео дня

Ломаченко – Камбосос: хто фаворит зустрічі

На думку букмекерів, однозначним лідером бою є український боксер Василь Ломаченко. Так, його перемога українськими букмекерськими компаніями оцінюється в 1,15-1,20. Натомість коефіцієнт на перемогу суперника – 6,30. Нічия ж оцінюється у 23,0. 

Василь Ломаченко: останні новини

Напередодні був представлений промо-ролик боксерського поєдинку, у якому зустрінуться українець Василь Ломаченко та австралієць Джордж Камбосос.

Раніше український боксер Василь Ломаченко заявив, його спортивна кар'єра майже завершена. Він зазначив, що йому наразі вже складно даються бої. 

Вас також можуть зацікавити новини: