Василь Ломаченко / фото boxingscene.com

Організатори боксерського поєдинку між екс-чемпіоном світу в трьох дивізіонах Василем Ломаченком і Джемейном Ортісом змістили дату бою на тиждень.

Про це повідомляє Boxing Scene.

Бій Ломаченко - Ортіс відбудеться 29 жовтня. Поєдинок українця і американця стане головним в карді вечора боксу платформи ESPN+ в Нью-Йорку.

Відео дня

Ломаченко два тижні тому прибув до Сполучених Штатів для старту підготовки до осіннього бою. Тренувальний табір екс-чемпіона в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC розгорнули в Лос-Анджелесі.

Василь претендує на бій з переможцем реваншу між Хейні і Камбососом, який відбудеться 15 жовтня.

Американець Ортіс на профі-рингу провів 17 поєдинків, в яких здобув 16 перемог (8 разів нокаутом) і одного разу програв.

В активі Ломаченка 18 боїв, 16 з них українець виграв (11 нокаутом) і двічі програв. Останній раз Ломаченко боксував 11 грудня 2021 року, коли на легендарному Madison Square Garden одноголосним рішенням переміг Річарда Коммі.

Нагадаємо, в ніч на 21 серпня Олександр Усик вдруге переміг Ентоні Джошуа. Українець успішно захистив пояси WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі і забрав вакантний титул The Ring.

Вас також можуть зацікавити новини: