Наступним суперником Усика може стати не Джошуа, а Ф'юрі / фото REUTERS

Промоутер Боб Арум заявив про те, що Саудівська Аравія зацікавилася можливістю організувати бій володаря поясів IBF, WBO, WBA і IBO Олександра Усика проти чемпіона світу по версії WBC Тайсона Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги.

За словами промоутера, єдине, що залишилося зробити для організації поєдинку, умовити Ентоні Джошуа відмовитися від реваншу з українцем.

"Усик переміг Джошуа і забрав пояси, які дуже цікавлять Тайсона Ф'юрі. Ми робимо все, щоб Джошуа відступив і дав шанс на бій за всі титули.

Відео дня

Вже йдуть переговори про бій Усик - Ф'юрі в Саудівській Аравії. Вони хочуть організувати бій у березні. Але потрібно домовитися з Джошуа.

Якщо не вийде, то, швидше за все, Ф'юрі поб'ється з Ділліаном Уайтом", - наводить слова Арума Boxingnews24.

Читайте такожУсик заявив, що стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі (відео)Варто відзначити, що Ентоні Джошуа запросив 40 мільйонів доларів, щоб поступитися Тайсону Ф'юрі правом весняного бою з Олександром Усиком.

Однак сопромоутер Тайсона Ф'юрі, Френк Уоррен, дав зрозуміти, що в задоволенні фінансових апетитів Джошуа немає нічого нереального.

"Відступні для Джошуа? У нас є обмежений час, протягом якого це може статися чи ні. Однак я налаштований позитивно. Мені здається, що всі готові зробити це", - наводить слова Френка Уоррена Daily Mail.

Ситуація в суперважкій вазі: головне