Іспанець Карлос Алькарас виграв чоловічий Ролан Гаррос-2024 / скріншот

Визначився переможець чоловічого тенісного турніру Ролан Гаррос. іспанський тенісист Карлос Алькарас у драматичному фіналі обіграв представника Німеччина Алєксандра Звєрєва.

Матч тривав майже 5 годин і завершився з рахунком 3:2 за сетами на користь іспанця - 3:6, 6:2, 7:5, 1:6, 2:6.

Зазначимо, що на шляху до трофею Алькарас, окрім Звєрєва, здолав Джеффрі Вольфа, Єспера де Йонга, Себастьяна Корду, Фелікса Оже-Альяссіма, Стефаноса Циципаса та Янніка Сіннера.

Відео дня

Варто додати, що Алькарас і Звєрєв уперше зіграли у фіналі Ролан Гаррос. При цьому іспанець виграв обидва попередні фінали турнірів Grand Slam - US Open-2022 та Вімблдон-2023, а для Звєрєва це був другий фінал - перший він програв на US Open у 2020-му році.

Останні новини спорту

Росію виключили з ФІДЕ за скаргою України: російська шахова федерація занадто захопилася анексією українських клубів.

Раніше Федерація шахів Росії офіційно включила до свого складу шахові клуби Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей та Криму.

Також УНІАН повідомляв, що російських і білоруських тенісистів все ж допустили до Олімпіади в Парижі. При цьому у Міжнародній федерації тенісу зазначили, що вони мають відібратися на загальних умовах і відповідати вимогам нейтральності - виступати під нейтральним прапором і не підтримувати агресію проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: