Усик готовий зайнятись новою діяльністю у спорті / фото REUTERS

Відомий український боксер Олександр Усик оголосив, що в майбутньому може стати міністром молоді та спорту.  За його словами, ця посада не пов’язана з політикою, якою він не цікавиться.

В інтерв’ю для NV спортсмена спитали, ким він бачить себе через 10 років. Усик наголосив, що не покине бокс, але можливо він буде президентом Федерації боксу України, а потім — міністром спорту.

Спортсмен наголосив, що не вірить у політику і не цікавиться нею, оскільки "це коли потрібно іноді сказати те, чого ти не зробиш, а я не міг би домовитися зі своєю совістю".

Відео дня

Однак посаду міністра спорту він вважає аполітичною і більше менеджерською позицією, тоді як політика — "це депутатство".

Олександр Усик - останні новини

Як повідомляв УНІАН, у травні Усик переміг Фʼюрі та став абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі.

Нещодавно стало відомо, що чемпіон світу з боксу за версіями WBO, WBA, WBC в надважкій вазі Олександр Усик і надалі очолює рейтинг найкращих боксерів незалежно від вагової категорії Pound for Pound.

Британський боксер Тайсон Ф'юрі вже розпочав підготовку до матчу-реваншу проти володаря титулів чемпіона за версіями WBA, WBO, WBC та IBO, українця Олександра Усика.

Вас також можуть зацікавити новини: