Сергій Ребров очолював Ференцварош з 2018 року / фото fradi.hu

Агент Сергія Реброва, який покинув "Ференцварош", Шандор Варга розповів про варіанти продовження кар'єри українського тренера.

Варгу цитує csakfoci.hu.

За словами агента, він обговорює можливе працевлаштування Реброва в "Тоттенхем":

Відео дня

"Що стосується "Тоттенхема", у мене досі дуже хороші відносини з президентом лондонського клубу Деніелем Леві. Коли він був у Будапешті, я сказав йому, що Сергій дуже добре працює в "Ференцвароші". Він би дійсно підійшов цьому клубу. Ми говорили про це кілька разів, і ми все ще говоримо про це. Так що це не качка".

"Крім того, можливо, він знову працюватиме на сході. У нас є як мінімум вісім поточних пропозицій, так як за останні півтора року ми отримували їх регулярно. Але тоді Ребров жодного разу не сказав: "Що ж, пора йти", - також повідомив агент.

Читайте також"Ситуація дуже сильно не подобається": Ребров розповів про конфлікт з керівництвом Ференцвароша

Також Варга підкреслив, що Ребров може стати наступним тренером збірної України:

"Варіант зі збірною України реальний. Президент УАФ був на відкритті "Пушкаш Арени". Він сказав мені, що якщо піде Шевченко, якого пов'язують з "Міланом", тільки Ребров зможе бути наступним тренером збірної України. Якщо національна команда кличе тренера, це більше, ніж клуб, мова йде про служіння своїй країні. Ми знали, що якщо це станеться, Сергій піде з "Ференцвароша".

Сергій Ребров: досягнення в "Ференцвароші"

  • Ребров очолив угорський клуб в 2018 році і виграв з "Ференцварошем" три національні чемпіонати з трьох. Всього біля керма команди він провів 161 матч, вписавши своє ім'я в історію клубу.
  • У сезоні 2020-2021 український фахівець вперше за 25 років вивів "Ференцварош" в груповий етап Ліги чемпіонів. Також під керівництвом Реброва "Ференцварош" грав у груповому етапі Ліги Європи.
  • У 2020 році Ребров був визнаний в угорському клубі тренером десятиліття.
  • Крім того, Ребров визнаний найкращим футбольним тренером сезону 2020-2021 в Угорщині.