Джефф Моліна має нетрадиційну орієнтацію / фото скріншот відео YouTube

Американський боєць найлегшої ваги UFC Джефф Моліна зізнався, що він бісексуал.

"У мене відібрали шанс зробити це, коли я був готовий. Я намагався приховати своє особисте життя від соціальних мереж. Я зустрічався з дівчатами все своє життя і пригнічував почуття, які я мав у старшій школі в борцівській команді, в коледжі, коли я займався ММА, і навіть після того, як частина моєї мрії здійснилася і я потрапив до UFC.

Думка про моїх приятелів, товаришів по команді та людях, які дивляться на мене по-іншому. Не кажучи вже про те, щоб ставитися до мене по-іншому – через те, що я не можу контролювати, це було чимось, що не міг зрозуміти. Я хотів, щоб мене знали завдяки моїм навичкам і тому, чому присвятив останні 11 років свого життя, а не як бісексуального бійця UFC, який, я впевнений, буде сприйматися як гей-боєць UFC. Зрештою, я знаю свій характер, мораль і те, хто я як людина. Як би мене не ненавиділи, я отримую таку саму кількість підтримки", - написав Моліна у Twitter.

Відео дня

25-річний Моліна у професійному ММА здобув 11 перемог та зазнав двох поразок. У UFC він має три звитяги та нуль поразок. Він тимчасово відсторонений від боїв через підозри в порушенні правил, пов'язаних зі ставками. У своєму останньому поєдинку він переміг окремим рішенням суддів казаха Жалгаса Жумагулова.

Вас також можуть зацікавити новини: