У Києві нагородили грошовими преміями двох чемпіонів Європи з вільної боротьби (фото)

8 травня у Спортивному клубі боротьби "Бакинець" нагородили грошовими преміями чемпіонів Європи з вільної боротьби Аліну Грушину-Акобію та Парвіза Насібова.

Під час нагородження відбулася зустріч з тренерами та вихованцями клубу. Аліна та Парвіз сказали слова підтримки молодим спортсменам та подякували президенту та головному тренеру спортклубу "Бакинець" Крапівіну Олегу та віце-президенту та тренеру Крапівіну Султанбеку.

Президент клубу боротьби подякував ЗМІ за підтримку українського спорту у вигляді вивітлення подій про український спорт та спортсменів, які здобувають високі результати та продовжують боротьбу за лідерство у спорті України під час війни.

Відео дня

Спортклуб "Бакинець" розташований у Києві у ТРЦ DREAM, пр. Оболонський, 1Б, DREAM yellow, 3 поверх, атріум Франція.

Довідка. Аліна Грушина-Акобія - українська борчиня вільного стилю, заслужений майстер спорту, дворазова чемпіонка Європи, призерка чемпіонатів світу та Європи. Стала Чемпіонкою Європи з боротьби 2023 у ваговій категорії до 57 кг, що відбувся з 17 по 23 квітня у столиці Хорватії, місті Загреб. На сьогодні Аліна Грушина-Акобія - лідер світового рейтингу UWW (United World Wrestling) серед жінок в ваговій категорії до 57 кг.

Аліна Грушина-Акобія тренується на базі клубу боротьби "Бакинець", її тренер - Крапівін Султанбек.

Парвіз Насібов — український борець греко-римського стилю, заслужений майстер спорту, срібний призер Олімпійських ігор в Токіо, бронзовий призер чемпіонату Європи 2023 року. Нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня за досягнення високих спортивних результатів на ХХХІІ літніх Олімпійських іграх в місті Токіо (Японія), виявлені самовідданість та волю до перемоги.

Парвіз Насібов тренується на базі клубу боротьби "Бакинець", тренер - Олег Крапівін.

Вас також можуть зацікавити новини: