Геннадій Красильников / фото olympic-weightlifting.ru

Учасник двох Олімпіад у складі збірної України, важкоатлет Геннадій Красильников був затриманий українським бійцями за коригування вогню російських окупантів.

Як повідомляє glavred.info, пособника окупантів українські захисники затримали у Чугуєві Харківської області.

Зазначимо, що Геннадій Красильников є майстром спорту міжнародного класу з важкої атлетики. Штангіст-суперважкоатлет двічі встановлював національні рекорди, один з яких досі не побитий.

Відео дня

Красильников двічі виступав за збірну України на літніх Олімпійських іграх у суперважкій категорії чоловіків, посівши 9 і 4 місце у фінальному заліку.

У 2014 році Красильников в якості волонтера брав активну участь в евакуації людей із зони проведення АТО і надавав гуманітарну допомогу.

"Геннадій Красильников - особистість у важкій атлетиці, безумовно, помітна. Одне те, що він брав участь вже в двох Олімпіадах, вигідно відрізняє його серед інших спортсменів. Але унікальність таланту 27-річного штангіста не тільки і не стільки в цьому. Більше дивує інше. Не володіючи видатними даними саме для суперважкої категорії, Геннадій бореться практично на рівних з атлетами, які важать півтора і більше центнерів", - писали про спортсмена видання в 2004 році.

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже майже три місяці. 

Вас також можуть зацікавити новини: