Ігор Потєря / фото instagram.com/ihorduelistpotieria

У бразильському Ріо-де-Жанейро пройшов турнір зі змішаних єдиноборств UFC 283, в рамках якого українець Ігор Потєря зустрівся з представником Бразилії Маурісіо Руа.

Поєдинок завершився достроковою перемогою Потєрі. Український боєць нокаутував колишнього чемпіона Pride і UFC в першому раунді.

Свою перемогу Потєря присвятив Україні та бійцям ЗСУ, які захищають Україну від російських окупантів.

Відео дня

"Я готував правий боковий, суперник заходив на нього дуже часто, тому буквально все вийшло.

Слава Україні. Героям слава. Слава ВСУ. Україно, рідна, я тебе люблю. Сподіваюся, що ця перемога дасть щось моїй країні. 

Супергерої - це ті, хто захищає мою країну, наші непереможні воїни. Для мене це вагома перемога, цей бій визначав взагалі, чи залишуся я в UFC", - прокоментував поєдинок Потєря.

Відео перемоги Потєря

Ігор Потєря здобув свою 20-ту перемогу в професійній кар'єрі і першу в UFC. Для нього цей бій став другим під егідою організації. Попередній поєдинок він програв Миколі Негумеряну.

Також Потєря є чемпіоном українського промоушену WWFC у напівважкому дивізіоні. У MMA у нього 19 перемог при двох поразках.

Маурісіо Руа, в свою чергу, зазнав свою 14-ту поразку в кар'єрі і третю поспіль. У попередньому поєдинку бразилець програв Овінсу Сен-Пре.

Після закінчення бою з втратою бразильський боєць оголосив про завершення професійної кар'єри.

Додамо, що в головній події вечора Джамал Хілл одноголосним рішенням суддів переміг Гловера Тейшеру в поєдинку за вакантний пояс в напівважкій вазі.

Вас також можуть зацікавити новини: