Завал стався через різке погіршення видимості під час старту / колаж УНІАН, кадри з відео

У Росії під час масового старту на лижній трасі поблизу Сочі стався масовий завал. Різні травми, зокрема переломи, отримали близько десятка лижниць.

Подія трапилася на гірській трасі курорту "Лаура", де проходив мас-старт на 10 км у рамках зимової Спартакіади. Як повідомляє "Матч ТВ", під час перегонів посилився туман і різко погіршилася видимість. Також за твердженнями очевидців, траса миттєво вкрилася кригою.

Кілька спортсменок впали на трасі, а спортсменки, які їхали слідом, не встигли зреагувати і врізалися в тих, хто впав, на великій швидкості. Постраждалі - дівчата 17-18 років.

За даними організаторів, не змогли закінчити перегони 14 спортсменок, з них близько десятка потрапили до лікарні. Як пише видання "База", щонайменше в однієї дівчини відкритий перелом кінцівки.

Учасниця перегонів Вероніка Головльова, яка теж отримала травму ноги, стверджує, що організатори применшують кількість постраждалих.

"Насправді дуже багато, у кого переломи. Не одна людина з переломом точно. Струс мозку є, перелом шиї, у нас тут є знайома, у якої переламані ребра, руки-ноги. Точно не один перелом. Там дуже багато, хто падав", - заявила дівчина журналістам.

Чоловічий мас-старт на 15 км, який мав розпочатися після жіночого старту, було скасовано. Зараз обставини того, що сталося, перевіряє російська прокуратура.

Інші події в Росії

Як писав УНІАН, напередодні у Вологодській області безпілотний літальний апарат атакував Череповецький металургійний комбінат. Пізніше в інтернеті з'явилося відео цієї атаки.

Також ми розповідали, що в Казані спалахнула серйозна пожежа в будівлі вищого командного училища танкістів. Стверджується, що горіли казарми.

Вас також можуть зацікавити новини: