KHARKIV Today

Багато гравців футбольного клубу "Металіст" його першого зоряного складу 2005-2013 років вже підтвердили свою участь у травневому матчі легенд, який пройде на домашній харківській арені клубу.

Про це розповів президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський у великому інтерв'ю, яке вийшло на головному YouTube-каналі телеканалів "Футбол 1/2/3".

"28 травня ми проводимо турнір зірок. Гратимуть два "Металісти": "Металіст" зразка 2005-2013 років і "Металіст" сьогоднішній. Ми всіх запрошуємо на цей суперматч. Я думаю, що це буде видовище не гірше Ліги чемпіонів. Вже багато футболістів підтвердили свою участь. Практично всі латиноамериканці підтвердили. Ну, і наші, відповідно. Ви можете уявити, що це буде в Харкові?",- розповів Ярославський про подробиці підготовки цього яскравого поєдинку.

Відео дня

Президент ФК "Металіст" анонсував у цьому інтерв'ю вихід на поле нових гравців, якими зараз поповнюється клуб:" Адже людям цікаво. Вони бачили цих футболістів у той час, і зараз у харківських уболівальників команда. Адже ніхто ще не бачив тих футболістів, яких ми придбали", - розкрив Ярославський подробиці про склад учасників матчу 28 травня на харківській арені "Металіст".

Високий інтерес до "Матчу легенд" і з боку вболівальників – як харківських, так і з усієї України. За перші три години з моменту старту продажів було реалізовано близько тисячі квитків на поєдинок.

Олександр Ярославський підкреслив, що вважає вболівальників найважливішою частиною команди, і нагадав, що і глядачі, і він як президент "Металіста" виконують свої зобов'язання один перед одним: "Я просив їх ходити на стадіон - вони виконали свою частину. А я пообіцяв і виконую свою частину. І так класно, якщо ми в партнерському пориві будемо рухатися. Плюс Ігор Олександрович Терехов, мер міста Харків, допоможе відновити всю інфраструктуру, як ми домовлялися".