Жан Беленюк / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби та чинний народний депутат Жан Беленюк підтримав жителів міста Херсон і заодно підколов російських загарбників. 

У своєму Instagram знаменитий спортсмен опублікував фото, на якому він позує в чорній футболці з принтом кавуна і зверненням до окупантів: "Мій Херсон вам в рот не влізе".

instagram.com/zhanbeleniuk

"Травень. Час переходити на футболки", - підписав свій пост титулований спортсмен.

Відео дня

Підписники Беленюка оцінили нову футболку спортсмена і подякували за підтримку Херсона. За кілька годин пост зібрав понад 8 тисяч лайків. 

Раніше УНІАН повідомляв, що легендарний екс-воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський, який зараз працює помічником у тренерському штабі Олександра Петракова в національній збірній України, потролив окупантів через російську мову.

Нагадаємо, російські окупанти зайшли на територію Херсонської області 24 лютого з боку тимчасово окупованого Кримського півострова.

Російські окупанти планували на початку травня провести в окупованій Херсонській області референдум для проголошення так званої "ХНР".

7 травня Подоляк зазначив, що будь-які заяви Росії про "референдуми" і "народні республіки" - абсолютно нікчемні.

Він додав, для звільнення області буде вбито стільки російських військових, скільки буде потрібно для повної деокупації. 

Вас також можуть зацікавити новини: