"Ми не продаємо свою землю": Долгополов обурений пропозицією здати частину території РФ для досягнення миру

Олександр Долгополов жорстко висловився про провокаційні заяви.

Знаменитий український тенісист Олександр Долгополов висловив свою думку про можливість здачі частини території РФ для досягнення мирної угоди.

У своєму Твіттері колишній спортсмен опублікував пост, в якому висловив своє обурення таким провокаційним заявам. 

"Ось наш президент сказав, що якась європейська країна запропонувала віддати частину нашої території Росії, щоб зупинити війну.

Ми готові тільки в тому випадку, якщо ці європейські країни віддадуть свої території Росії, щоб зупинити війну, ми не продаємо нашу землю і людей, вибачте", - написав Долгополов.

Нагадаємо, на Всесвітньому економічному форумі в Давосі 98-річний екс-держсекретар США Генрі Кіссінджер, якому відводилася одна з ключових ролей у врегулюванні відносини з СРСР часів Холодної війни, порадив Україні віддати свої території заради укладення миру з РФ. 

Президент України Володимир Зеленський жорстко розкритикував пропозицію Кіссінджера, заявивши, що той "виринув з глибокого минулого" і переплутав 2022-й рік з 1938-м.також глава держави додав, що в 1938 році на той момент 15-річний Кіссінджер разом з сім'єю втік з нацистської Німеччини. "Він все прекрасно розумів, і від нього тоді не чули, що потрібно нібито адаптуватися до нацистів замість того, щоб рятуватися від них або боротися з ними", - сказав Зеленський.

Вас також можуть зацікавити новини: