metalist.ua

Бразильський форвард Давід да Ора да Консейсао, з яким "Металіст" уклав довгостроковий контракт, прибув на командне тренування клубу в Туреччині. Про це повідомив офіційний сайт клубу.

Поповнення команди "очманілим" бразильським талантом раніше особисто анонсував президент жовто-синіх Олександр Ярославський, який сказав, що "швидше Тайсона і крутіше Жажі". Після цього спортивні ЗМІ неофіційно повідомили про підписання контракту з бразильським форвардом, за якого Ярославський сплатив 2 млн євро. А згодом прес-служба "Металіста" підтвердила цю інформацію. "Сьогодні ввечері Давід провів у Туреччині перше тренування з командою", - повідомляє клубний сайт.

Давід да Оро раніше виступав за клуб Віторія у другому дивізіоні Бразилії. За 2021 рік Давід відіграв за Віторію 59 матчів, забивши 11 голів і віддавши 5 асистів.

Відео дня

У "Металісті" новий футболіст виступатиме під номером 33. 

"Не буду приховувати, дуже радий опинитися тут, - дав свій перший коментар про приєднання до команди бразильський форвард Давид да Ора. - Після минулого сезону в "Віторії", який вийшов не надто вдалим для команди, але досить непоганим для мене, я розумів, що взимку будуть пропозиції від інших клубів. На початку січня зі мною зв'язалися мій агент і представники "Металіста". Вони мені розповіли про команду, про славну історію клубу. Я дізнався, що в "Металісті" грали такі футболісти, як Тайсон, Марлос, Клейтон Шав'єр. Після цієї розмови у мене вже не було сумнівів. Всі бразильці мріють грати в Європі. Я не виняток і повинен використовувати цей шанс".