Легендарна Серена Вільямс обрізала на спільному знімку відому тенісистку з Білорусі (фото)

Спортсменки ніяк не прокоментували те, що трапилося.

Легенда світового тенісу Серена Вільямс видалила зі спільної фотографії першу ракетку світу Аріну Соболенко, яка представляє Білорусь. 

Американка напередодні відвідала відкриття ресторану в Маямі, на якому була присутня величезна кількість зірок спорту і шоу-бізнесу, і опублікувала в своїх соцмережах знімок звідти. На фото Вільямс стоїть в компанії Кароліни Возняцкі і Давида Грутмана. 

Увагу користувачів привернув той факт, що на знімку Вільямс обрізала Аріну Соболенко, що стояла скраю. Білоруська тенісистка у своєму Instagram опублікувала повну версію фотографії, відмітивши Серену.

Ні Серена Вільямс, ні представниця Білорусі ніяк не коментували цю ситуацію.

Додамо, що Аріна Соболенко лише через півтора року повномасштабного вторгнення РФ в Україну заявила, що не підтримує війну і самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Раніше спортсменка неодноразово підтримувала дії диктатора. У 2020 році, під час протестів у Білорусі, Соболенко підписала документ під назвою "Відкрите звернення спортивної громадськості Білорусі", в якому йшлося про те, що "обов'язок" спортсменів "не виступати з політичними закликами, а перемагати на спортивних аренах".

Вас також можуть зацікавити новини: