Калініна упевнено зіграла проти суперниці / фото btu.org.ua

Друга ракетка України Ангеліна Калініна вдало стартувала на турнірі WTA 1000 у Римі. У другому колі турніру вона розгромила тенісистку з Росії Анну Блінкову.

За два сети Калініна віддала представниці країни-терориста всього чотири гейми. Українка жодного разу не програла на своїй подачі, водночас врятувши відразу сім брейкпоінтів.

Загалом матч тривав одну годину 26 хвилин.

Відео дня

Дівчата між собою зустрічалися всьоме. Українка здобула другу перемогу над Блінковою, котра стала також другою поспіль в їхніх особистих протистояннях.

WTA 1000

Рим, Італія. Ґрунт

1/32 фіналу

Ангеліна Калініна (Україна) – Анна Блінкова 6:2, 6:2

Наступною суперницею Калініної стане переможець пари, у якій зійдуться американка Софія Кенін (№ 134 WTA) та білоруска Аріна Сабаленко (№ 2 WTA).

Нагадаємо, що Калініна наразі посідає 47-ме місце у світовому жіночому рейтингу.

Відзначимо, що дві українки вилетіли із турніру WTA 1000 у Римі ще на першій стадії. Ястремська зустрічалася з росіянкою і поступилася їй, а Світоліна програла у дуелі проти Цуренко.

Завтра, 12 травня, на турнірі стартує перша ракетка України Марта Костюк, котра зіграє проти американки Клер Лю. Також кількома годинами пізніше Леся Цуренко зійдеться у дуелі проти також представниці США Бернарди Пера.

Вас також можуть зацікавити новини: