5 вересня телеканал УНІАН транслюватиме матч збірних України та Нідерландів з волейболу

Сьогодні, 5 вересня, на телеканалі УНІАН відбудеться трансляція матчу 1/8 фіналу чоловічого чемпіонату світу з волейболу між збірною України та Нідерландів. Гра розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі зможуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media.

За результатами попереднього матчу в межах ЧС серед чоловіків, що відбувся 31 серпня між Україною та Пуерто-Рико, перемогу здобула українська збірна з рахунком 3:1. 

Відео дня

Крім цього, за матчем на УНІАН спостерігало багато глядачів. Так, частка перегляду гри склала 1,4%, що майже втричі вище за добову частку телеканалу і майже в вісім разів вище звичайної частки слоту.

Сьогоднішня гра однаково важлива як для Нідерландів, так і для України. Адже потенційний переможець матчу отримає право вийти у чвертьфінал ЧС-2022 з волейболу, де зіграє зі збірною Словенії.

Нагадуємо, що ексклюзивним транслятором Чемпіонату світу з волейболу серед чоловіків є загальнонаціональний телеканал УНІАН, що входить до складу 1+1 media. З відповідною пропозицією до 1+1 media звернулася польська телевізійна група Polsat, що володіє правами на трансляцію. Такі права передані медіахолдингу на безоплатній основі.

Джерело даних: BIG DATA UA