Фото fbu.kiev.ua

Сьогодні, 19 жовтня, на телеканалі УНІАН відбудеться трансляція баскетбольного матчу українського клубу "Будівельник" проти естонської команди "Калев" в межах другого туру групового етапу Кубку Європи Міжнародної федерації баскетболу (ФІБА). Гра розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі зможуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media.

Перша гра українців у межах Кубку Європи з баскетболу пройшла 12 жовтня з італійським "Бріндізі" та завершилася рахунком 70:74 на користь київського "Будівельника".

Відео дня

Також, вже 26 жовтня на українців чекає поєдинок з нідерландською командою "Донар Гронінген". За попередньою інформацією, початок матчу планується о 20:30 за Києвом. Про інші баскетбольні ігри "Будівельника" на телеканалі УНІАН буде повідомлено додатково. 

Нагадуємо, що спеціально для українських вболівальників, клуб "Будівельник" безкоштовно надав ексклюзивні права на трансляцію своїх матчів загальнонаціональному телеканалу УНІАН, що входить до складу 1+1 media.