Reuters

Спортивний арбітражний суд (CAS) винесе рішення по апеляції Марії Шарапової, яка отримала дискваліфікацію на два роки за вживання мельдонію, не пізніше 18 липня, повідомляє Спорт-Експрес.

"Сторони домовилися про прискорену процедуру, що дозволить винести рішення не пізніше 18 липня 2016 року", - повідомляє прес-служба CAS.

Раніше сьогодні стало відомо, що Шарапова подала апеляцію в Спортивний арбітражний суд (CAS) на рішення Міжнародної федерації тенісу (ITF) про її дискваліфікацію на два роки за застосування допінгу.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 7 березня Шарапова оголосила, що в її допінг-тесті виявлений мельдоний. Препарат 29-річна тенісистка, за її зізнанням, застосовувала майже 10 років за порадою лікаря і не знала, що з 1 січня він входить в заборонений список ВАДА. Пробу росіянка здала 26 січня, після поразки від Серени Вільямс у чвертьфіналі Australian Open.

Про дискваліфікацію спортсменки Міжнародна федерація тенісу (ITF) повідомила 8 червня. Росіянка відразу ж заявила, що оскаржить свою дискваліфікацію в CAS.