Логан Пол і Флойд Мейвезер / фото REUTERS

Легендарний американський екс-чемпіон світу Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) провів виставковий бій проти популярного блогера Логана Пола (0-1).

Суперники провели восьмираундовий бій без суддів і вагових рамок (на зважуванні Мейвезер був на 15 кг легший за Пола).

Поєдинок тривав усі 8 раундів, і Мейвезер не зумів нокаутувати суперника. Так як очки не підраховувалися, то переможець не був визначений.

По ходу бою блогер викинув 217 ударів, з яких точними виявилися 28. У Мейвезера - 107 ударів, 43 - точні, передає CBS Sports у Twitter.

Читайте такожЛегендарний боксер влаштував бійку з блогером на прес-конференції (відео)

"Він виявився кращим, ніж я про нього думав. Він жорсткий суперник. Хороший екшен, мені було весело. Я був здивований ним", - сказав Мейвезер, якого цитує Twitter MMA Fighting.

Пол зазначив: "Більше не хочу, щоб хто-небудь говорив мені, що є щось неможливе. Той факт, що я тут з одним з найкращих боксерів в історії... Це один з найкращих моментів мого життя. Влучити в нього було непросто".

Флойд Мейвезер: чим він відомий

  • На професійному рингу Мейвезер провів 50 боїв і у всіх здобув перемоги. Він ставав чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях.
  • У 2005-2007 і 2013-2015 роках визнавався найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією журналу The Ring.
  • У 2015 році американець оголошував про завершення кар'єри, але в 2017 році повернувся на ринг заради бою з Конором Макгрегором, в якому здобув дострокову перемогу.
  • 31 грудня 2018 року Мейвезер провів виставковий бій в Японії, нокаутувавши Тенсіна Насукаву в першому раунді.
  • До жовтня 2018 року Мейвезер був найбільш високооплачуваним спортсменом в історії.