Андрій Лунін продовжив контракт із "Реалом" до 2030 року / скріншот

Футбольний клуб "Реал" (Мадрид) продовжив контракт із українським голкіпером Андрієм Луніним. Нова угода розрахована до 2030 року, повідомляє офіційний сайт "королівського клубу".

У мадридців нагадують, що Лунін став гравцем клубу у 2018 році у віці 19 років і був частиною основної команди з 2020 року. За час перебування в кольорах "Реала" він виграв 10 трофеїв: 2 кубки Ліги чемпіонів, 1 Клубний чемпіонат світу, 2 Суперкубки Європи, 2 титули Ла Ліги, 1 Кубок Іспанії та 2 Суперкубки Іспанії.

"Також Лунін є повноправним гравцем збірної України та брав участь у Євро-2024 у Німеччині. Він також входить до шорт-листа премії Yashin Trophy, яка присуджується найкращому голкіперу кампанії 2023-2024 років. Його гра була вирішальною для того, щоб "Реал" виграв три титули минулого сезону: Лігу чемпіонів, Ла Лігу та Суперкубок Іспанії", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Останні новини футболу

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров зробив заяву щодо відставки з посади наставника збірної України з футболу. Головний тренер "синьо-жовтих" наразі не збирається залишати свою посаду.

Як відомо, збірна України з футболу програла команді Чехії у матчі Ліги націй. Поєдинок завершився з рахунком 2:3.

Вас також можуть зацікавити новини: