Збірна України з біатлону не фінішувала в естафеті на етапі Кубка світу / скріншот

Збірна України з біатлону не фінішувала у змішаній естафеті на черговому етапі Кубка світу, що завершився в норвезькому Голменколлені. Синьо-жовта команда не змогла дійти до фінішу, оскільки була знята зі змагань через відставання на коло від лідера.

На другому етапі гонки Анна Кривонос заробила три штрафні кола. Як наслідок - українську збірну зняли зі змагань, адже лідерка забігу зі збірної Франції випередила Кривонос на коло.

Таким чином, представники України з чоловічого складу - Артем Прима і Тарас Лесюк - на старт навіть не вийшли.

Відео дня

Це був перший випадок в історії, коли українську збірну зняли зі змішаної естафети Кубку світу. Варто зазначити, що, крім української команди, гонку не змогли завершити 13 збірних з 23-х, що стартували.

У підсумку перемогу в гонці здобула Франція. Другими фінішували шведи, третіми - норвежці.

Останні новини спорту

Російські спортсмени зможуть виступити на "Олімпіаді на стероїдах". Про це в коментарі росЗМІ сказав президент проекту Арон Д’Соуза.

За його словами, росіян буде допущено на турнір без обмежень. При цьому всі спортсмени на "Олімпіаді на стероїдах" змагатимуться як окремі особи, а не як представники держав.

Також УНІАН повідомляв, що російського тенісиста дискваліфікували за агресію по відношенню до судді. Андрій Рубльов накинувся на рефері і нецензурно лаявся.

Після програного 11-го гейму вирішальної третьої партії росіянин напав із лайкою на лінійного суддю - той нібито не зафіксував аут після одного з ударів суперника. Під час трансляції було виразно чути, як Рубльов назвав арбітра дебілом.

Вас також можуть зацікавити новини: