Став Лемкін минулого липня став футболістом Шахтаря / фото ФК Шахтар

Захисник донецького "Шахтаря" та молодіжної збірної Ізраїлю Став Лемкін виступив на підтримку своєї країни, яка сьогодні зранку була атакована бойовиками терористичного угруповання ХАМАС.

"Ізраїль потерпає від одного з найжахливіших нападів у нашій історії. Половина країни перебуває в укриттях після запуску понад двох тисяч ракет (з території Сектора Газа). Люди вбиті, зґвалтовані та викрадені терористами. Цілі поселення перебувають у заручниках. Зупиніть лицемірство! Сьогодні ми, а завтра ви! Терор - це терор! Моє серце з усім моїм народом. Підтримайте нас", - написав Лемкін у Instagram.

Атака ХАМАС на Ізраїль

Як повідомляв УНІАН, бойовики Сектору Гази завдали масованого ракетного удару по території Ізраїлю. Згодом вони проникли на територію країни, захопивши частину територій. 

Відео дня

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант затвердив призов солдат резерву, а згодом оголосив, що ХАМАС розпочав війну.

Своєю чергою, ізраїльська армія розпочала операцію "Залізні мечі" проти угруповання ХАМАС у Секторі Газа у відповідь на атаку на свої території.

Конфлікт між ХАМАСом та Ізраїлем тягнеться вже давно. У лютому цього року винищувачі Армії оборони Ізраїлю завдали удару по підземному комплексу з ракетною сировиною бойовиків.

Вас також можуть зацікавити новини: