Серхіо Агуеро / фото REUTERS

33-річний аргентинський нападник "Барселони" Серхіо Агуеро завершить кар'єру.

Прес-служба каталонського клубу офіційно повідомила, що 15 грудня о 13:00 відбудеться зустріч Агуеро та президента "Барселони" Жоана Лапорти з мас-медіа. На цьому заході очікується, що футболіст оголосить, що він завершує кар'єру.

Серхіо в жовтні під час матчу Ла Ліги раптово сів на газон і схопився за груди. Його доставили в лікарню, де виявили тахікардію. Повідомлялося, що медики переконали Агуеро повісити бутси на цвях, адже проблеми з серцем серйозні.

Відео дня

Нагадаємо, що аргентинець влітку перейшов до "Барселони", щоб бути ближчим до свого кума Ліонеля Мессі. Проте останній здійснив трансфер до ПСЖ.

Читайте такожФутболіст, який пережив зупинку серця на Євро-2020, відновив тренування

Серхіо Агуеро: досягнення в кар'єрі

  • Агуеро найбільш відомий виступами за "Манчестер Сіті". Аргентинець у 2011 році поповнив склад "містян", перейшовши з "Атлетіко".
  • У футболці "Ман Сіті" форвард провів 388 поєдинків, забивши 258 голів. Він є найкращим бомбардиром в історії клубу, найкращим бомбардиром в історії АПЛ серед іноземців, а також забив найбільше голів в АПЛ за один клуб.
  • З "містянами" він п'ять разів виграв чемпіонат Англії, шість разів - Кубок Ліги, три рази - Суперкубок країни, а також завоював Кубок Англії у 2019 році і дійшов до фіналу Ліги чемпіонів у 2021-му.
  • За "Барселону" Серхіо зіграв 5 матчів і забив 1 гол.
  • У складі збірної Аргентини Агуеро провів 101 поєдинок і забив 42 голи. Він є володарем Кубка Америки (2021) і чемпіоном Олімпійських ігор (2008).