Олександр Зінченко / фото УАФ

Делегація збірної України ввечері 30 Червня прибула до Риму, де проведе матч 1/4 фіналу Євро-2020 проти збірної Англії.

Про це повідомив офіційний сайт УАФ.

Переліт з Глазго до Риму тривав три години. З аеропорту команда вирушила в п'ятизірковий готель Parco dei Principi, який розташований поруч з відомим парком "Вілла Боргезе".

Біля готелю команду зустрічали українці з діаспори.

Перше тренування в Римі "жовто-сині" проведуть ввечері 1 липня.

Зазначимо, що до столиці Італії прибули 24 футболісти. З початкової заявки команд через травми вибули Денис Попов і Артем Бесєдін, який може пропустити близько півроку.

фото УАФ
фото УАФ

Сюжет ТСН

Україна - Англія: перед матчем

  • Матч Україна - Англія пройде 3 липня на "Стадіо Олімпіко". Початок - о 22.00.
  • Збірна України вийшла в плей-офф Євро-2020 з третього місця в групі з Нідерландами, Австрією та Північною Македонією. В 1/8 фіналу Україна в овертаймі вирвала перемогу у Швеції.
  • Збірна Англії набрала 7 очок в групі з Хорватією, Чехією і Шотландією, забивши всього 2 голи. У першому раунді плей-офф англійці вибили з боротьби збірну Німеччини. Англійці ще не пропускали на Євро.
  • Досі англійці проводили всі матчі на рідному "Уемблі", але тепер їм вперше доведеться зіграти за межами Великобританії.
  • Збірна України провела проти Англії 7 матчів (1 перемога, 2 нічиї та 4 поразки). Найбільш пам'ятним був скандальний поєдинок на Євро-2012 з незарахованим голом Марко Девіча, в якому "жовто-сині" програли з рахунком 0:1. А попередні зустрічі команд відбулися у відборі на ЧС-2014, обидві завершилися внічию - 1:1 і 0:0.
  • Збірна України вперше в історії зіграє у чвертьфіналі чемпіонату Європи.