Франк де Бур / фото REUTERS

Головний тренер збірної Нідерландів Франк де Бур прокоментував результат матчу з Україною в 1-му турі Євро-2020.

Де Бур проаналізував голи української збірної, передає офіційний сайт УЄФА.

"Перший гол можна було передбачити за десять секунд до того, як він був забитий. Ярмоленко шукав таку можливість. Він знаменитий своїм ударом з лівої, і потрібно краще її прикривати, а ми цього не зробили. Це прекрасний гол, але абсолютно необов'язковий", - сказав де Бур.

"Зінченко поміняв позицію по ходу матчу: після заміни Марлоса він став грати лівого вінгера. Наш захист не справлявся, тому ми пропустили другий гол. Нам потрібно врахувати це, щоб не повторити помилку в наступний раз. Що стосується другого пропущеного голу, двоє гравців занадто захопилися, тому не було офсайду. Кожен знає, що у суперника будуть свої моменти, але сподівається, що не з його вини", - також зазначив тренер.

Читайте також"Запишемо матч собі в плюс": Шевченко підбив підсумки гри з Нідерландами

Нідерланди - Україна: підсумки матчу

  • Збірна України в Амстердамі зазнала поразки з рахунком 2:3. Українці відігралися після 0:2, але пропустили в кінцівці.
  • Нідерланди - Україна: відео всіх голів матчу
  • Після 1-го туру збірна України в групі С розташовується на третьому місці. Нідерланди та Австрія, набравши по 3 очки, очолили групу.
  • Збірна України програла в шостому поспіль матчі на чемпіонатах Європи, але при цьому змогла перервати серію з п'яти поспіль ігор на Євро без забитих голів.
  • Найкращим гравцем матчу був визнаний автор переможного гола Дензел Дюмфріс.