Стефан Савич та Ферран Торрес

Чорногорський захисник Стефан Савич і іспанський півзахисник Ферран Торрес можуть отримати тривалу дискваліфікацію за бійку під час матчу 16-го туру чемпіонату Іспанії між "Атлетіко" і "Барселоною"

У компенсований час до другого тайму Торрес і Савич не впоралися з емоціями і жорстко зчепилися після одного з ігрових моментів. Іспанський футболіст тягав опонента за волосся, а гравець "Атлетіко" відповів тим, що стиснув геніталії Торреса. 

Гравці поборолися кілька секунд і навіть встигли піднятися без сторонньої допомоги. Після цього арбітр показав футболістам по червоній картці.

Відео дня

За інформацією Sport.es, якщо спеціальна комісія розцінить дії футболістів як напад, то покарання може скласти від чотирьох до дванадцяти матчів.

Додамо, що поєдинок завершився мінімальною перемогою "Барселони" з рахунком 1:0. Переможний гол каталонців забив французький форвард Усман Дембеле. 

За підсумками цього туру "Барселона" вийшла на перше місце в чемпіонаті Іспанії, а мадридський "Атлетіко" покинув зону Ліги чемпіонів, опустившись на п'яте місце. 

Вас також можуть зацікавити новини: