Андрій Шевченко / фото УНІАН

Легендарний український футболіст Андрій Шевченко висловився про важливість донесення інформації про війну в Україні за кордоном, щоб країна продовжувала отримувати підтримку.

В ефірі програми "Сніданок з 1+1" 45-річний тренер зазначив, що світова преса починає рідше виносити заголовки про Україну на перші шпальти.

"Сьогодні обов'язково потрібен фандрайзинг, тому що пройшло вже більше трьох місяців, і ви прекрасно розумієте, що ця хвиля починає потихеньку йти. Тому дуже важливо говорити, робити заходи, підтримувати постійно в точці кипіння, розуміння, що війна в Україні не закінчилася, що в країні дуже важке становище, і люди повинні обов'язково допомагати.

Відео дня

Заголовки в газетах про Україну поступово зникають, тому дуже важливо підтримувати цю лінію, цю точку кипіння і розуміння того, що війна триває. Нам потрібна підтримка. Без неї буде дуже важко", - сказав Шевченко.

Додамо, що напередодні Андрій Шевченко побував на благодійному вечері-аукціоні в Лондоні для збору коштів на відновлення України. За його словами, було зібрано близько мільйона доларів.

Раніше УНІАН повідомляв, що знаменита українська тенісистка Еліна Світоліна стала другим амбасадором платформи United24.

Вас також можуть зацікавити новини: