"Його рівень приголомшливий": Анчелотті висловився про майбутнє Луніна в Реалі

Італійський фахівець повідомив, що Андрій Лунін знову повернеться на лаву запасних.

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті поділився думкою про майбутнє голкіпера воротаря збірної України Андрія Луніна після матчу 10-го туру чемпіонату Іспанії проти "Ельче".

За словами італійського фахівця, український воротар продовжить бути заміною для основного голкіпера - Тібо Куртуа.

"Тепер, коли Куртуа повертається, Лунін знову буде на лаві запасних. Але його рівень приголомшливий, він дуже добре виглядав у цих матчах", - наводить слова Анчелотті Madrid Zone.

Мадридський "Реал" здобув впевнену перемогу над "Ельче" в гостях з рахунком 3:0. 

Український воротар Андрій Лунін зіграв в основному складі в цій грі, зробивши кілька приголомшливих сейвів і тим самим допоміг своїй команді взяти три очки. 23-річний воротар отримав одну з найвищих оцінок у команді за цей матч.

Нагадаємо, основний воротар "Реала" Тібо Куртуа отримав травму і Лунін отримав шанс проявити себе. Український воротар зіграв шість матчів поспіль в основі "Реала", серед яких дві гри проти "Шахтаря" (2:1, 1:1) у Лізі чемпіонів і легендарне "Ель-Класіко" з "Барселоною" (3:1). 

З Луніним у складі, "Реал" здобув чотири перемоги і двічі зіграв внічию. У двох іграх українець зумів зберегти свої ворота в недоторканності, в інших - пропускав не більше одного гола. 

Додамо, що в наступному матчі "Реал" зіграє проти "Севільї" в рамках чемпіонату Іспанії 22 жовтня. Очікується, що в цій грі на поле повернеться Тібо Куртуа.

Вас також можуть зацікавити новини: