Воротар збірної України вибув на декілька тижнів після моторошного зіткнення на полі / фото instagram.com/evgeniy_volynets

Воротар футбольного клубу "Дніпро-1" Євгеній Волинець вибув на декілька тижнів та пропустить початок сезону після отриманої травми голови в матчі кваліфікації Ліги чемпіонів проти грецького "Панатінаїкоса". 

Як повідомляє прес-служба "Дніпро-1", через зіткнення з нападником у голкіпера був діагностований струс мозку та достатньо глибокий поріз на шиї. Більш точний термін відновлення буде визначений у процесі реабілітації. 

Зазначається, що Волинець зазнав моторошної травми після зіткнення з гравцем "Панатінаїкосу" у вчорашньому матчі Ліги чемпіонів та був одразу направлений до лікарні в Афінах. Після обстеження та надання допомоги він повернувся до розташування команди.

Відео дня

"Почуваюся вже трохи краще і сподіваюсь незабаром повернутися до ладу. Вчора, поки був у лікарні, передивився той епізод, та разом з лікарем стежили за розвитком подій у матчі. Хлопці молодці, добре грали. Хочу їм подякувати за підтримку, зараз це дуже важливо для мене", – зазначив воротар.

Зараз Євген Волинець разом з командою вирушив до України. 

Дніпро-1 - останні новини

1 серпня "Дніпро-1" вилетів з Ліги чемпіонів, поступившись за сумою двох матчів грецькому "Панатінаїкосу" з рахунком 3:5.

У третьому раунді кваліфікації ЛЧ "Панатінаїкос" зіграє проти французького "Марселя", за який виступає українець Руслан Маліновський. "Дніпро-1" спустився до Ліги Європи, де у третьому раунді кваліфікації зіграє проти чеської "Славії".

При цьому стало відомо, що перед матчем кваліфікації проти грецького "Панатінаїкоса" сталося масове отруєння серед персоналу "Дніпро-1"

Вас також можуть зацікавити новини: