Олександр Петраков / фото REUTERS

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував нічию в матчі кваліфікації ЧС-2022 проти збірної Казахстану.

Своїми емоціями Петраков поділився в інтерв'ю каналам "Футбол 1,2,3".

"Навіть не знаю, що сказати. На 93-й хвилині забиваємо м'яч, я вже радію, а потім одна подача, і гол. Люди грають в Лізі чемпіонів, але допускають такі помилки. Навіть на юнацькому рівні, перепрошую, таких помилок не допускають", - сказав Петраков.

"Я ж не можу вийти і забити замість них. Вони виходять віч-на-віч і не можуть реалізувати такі моменти. Не знаю, що говорити...", - додав фахівець.

Читайте також"Примирення бути не може": тренер збірної України пояснив, чому не буде викликати футболістів з Росії

Петраков також оцінив якість гри команди:

"Непогано грали перші 25-27 хвилин, а потім втомилися. Потім знову почали грати. Функціонально не тримають цю схему".

Також він висловився про подальші шанси збірної України у відборі:

"Ми будемо грати до останнього. Всі хлопці засмучені. Їм зараз треба на відновлення, а вони навіть встати не можуть. Важко грати на штучному полі, ноги сіли у всіх. Тепер летіти 5,5 годин, потім Франція. Але ми будемо грати до останнього".

Казахстан - Україна: підсумки матчу

  • Матч Казахстан - Україна закінчився з рахунком 2:2
  • Збірна України не змогла здобути першу перемогу в кваліфікації ЧС-2022. У "жовто-синіх" в активі 4 очки після чотирьох ігор.
  • Україна вчетверте поспіль зіграла у відборі на ЧС внічию.
  • Андрій Ярмоленко провів свій 100-й матч за збірну України. Більше за Ярмоленка за українську команду грали лише Анатолій Тимощук (144 матчі) та Андрій Шевченко (111). 100 матчів також в активі Руслана Ротаня.
  • Олександр Зінченко через перебір жовтих карток пропустить наступний матч відбору (проти Франції 4 вересня).