Вітор Роке святкує дебютний гол за Барселону / Скріншот з трансляції MEGOGO

У середу, 31 січня, відбувся поєдинок 20-го туру іспанської Ла Ліги, в якому "Барселона" приймала "Осасуну". 

Гра проходила на стадіоні "Олімпіко" і завершилася перемогою господарів поля. 

Перший тайм команди завершили без забитих голів. Рахунок у грі був відкритий на 63-й хвилині - гол забив 18-річний нападник "Барселони" Вітор Роке з передачі Жоау Канселу. Примітно, що Вітор Роке забив м'яч лише через хвилину після виходу на поле. Цей гол став дебютним для бразильця у футболці каталонського клубу. 

Відео дня

На 67-й хвилині гри "Осасуна" залишилася в меншості - вилучений був з поля Унаї Гарсія. 

"Барселона" - "Осасуна" - 1:0

Гол: Вітор Роке, 63

"Барселона": Пенья, Кунде, Араухо, Кубарсі, Канселу, Гюндоган, Педрі (Ромеу, 77), де Йонг, Ямаль, Левандовскі, Ферран Торрес (Фермін Лопес, 7, Вітор Роке, 62)

"Осасуна": Айтор Фернандес, Аресо, Унаї Гарсія, Давід Гарсія, Еррандо, Мохіка, Монкайола (Барха, 83), Торро (Ібаньєс, 83), Орос (Рубен Гарсія, 68), Будимир (Брашанац, 68), Арнаїс (Рауль Гарсія, 68)

Попередження: Педрі, 53 - Унаї Гарсія, 16

Вилучення: Унаї Гарсія, 67

Відео гола: 

"Барселона" набрала 47 очок і піднялася на третє місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. "Осасуна" з 26 балами займає 12-у позицію. Лідирує в чемпіонаті "Жирона", яка набрала 55 очок. На один бал менше у "Реала", що йде другим.  

У наступному турі чемпіонату Іспанії "Барселона" 3 лютого зіграє проти "Алавеса" в гостях, а "Осасуна" 4 лютого прийме на своєму полі "Сельту".  

Вас також можуть зацікавити новини: