"Вийшли на поле впевненими в нічиїй": Луческу проаналізував поразку збірної України від Австрії

Головний тренер "Динамо" поділився своєю думкою про гру української збірної.

Головний тренер київського "Динамо", румунський фахівець Мірча Луческу висловив свою думку про поразку збірної України в матчі 3-го туру Євро-2020 проти Австрії.

Луческу спостерігав за грою з трибун стадіону в Бухаресті, а після матчу дав коментар порталу as.ro.

"В першу чергу мені не сподобався результат. У мене склалося враження, що збірна України вийшла на поле впевненою в тому, що без проблем зможе завершити матч внічию. Гравці були занадто розслаблені і несерйозні у володінні м'ячем, чим і скористалися австрійці, які були більш агресивними, більш цілеспрямованими у всьому, що робили. Вони заслужили перемогу", - сказав Луческу.

"Для мене сьогоднішній матч незрозумілий. Упевнений, що не став би грати так, тому що у футболі можливо все. Я не кажу про Шевченка, просто про матч", - зазначив румунський тренер.

Читайте такожШевченко заявив, що збірній України "не було б чого робити у плей-офф" з такою грою

Україна - Австрія: підсумки матчу

  • Збірна України програла австрійцям з рахунком 0:1 і втратила друге місце в групі С.
  • За підсумками 3-го туру з 3 набраними очками Україна посіла третє місце в групі. Тепер вийти в плей-офф "жовто-сині" можуть тільки в тому випадку, якщо потраплять до числа чотирьох найкращих команд серед тих, які займуть треті місця.

  • У той же час збірна Австрії набрала 6 очок і вийшла в плей-офф з другого місця в групі. В 1/8 фіналу австрійці зіграють з Італією.