Артем Бєсєдін отримав серйозну травму / фото REUTERS

Нападник збірної України Артем Бєсєдін прокоментував важку травму, яку отримав у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 проти збірної Швеції.

"Мені дуже шкода, що не зможу бути з командою на полі, але буду підтримувати всім серцем. Упевнений, всі гравці віддадуть на поле все, щоб домогтися потрібного результату з Англією. Також хочу подякувати вболівальникам та партнерам по команді за підтримку після травми. Так, було прикро, але підтримка допомагає все це пережити", - сказав Бєсєдін сайту Tribuna.com.

Нападник підтвердив, що захисник збірної Швеції Маркус Даніельссон після матчу вибачився перед ним. Бєсєдін підкреслив, що прийняв його вибачення.

Відео дня

"Він, звичайно, зіграв грубо. Але це ж не більярд і не шахи. У футболі трапляються травми. Цього разу не пощастило мені", - сказав футболіст.

Читайте такожЛегенда збірної Англії обурив мережу твітом про травму українського футболіста

"Я залечу травму, повернуся сильнішим і постараюся в майбутньому допомогти "Динамо" і збірній", - додав форвард.

Травма Артема Бєсєдіна: подробиці

  • На 99-й хвилині матчу Швеція - Україна на Євро-2020 наші футболісти отримали чисельну перевагу - центральний захисник Маркус Даніельссон прямою ногою врізався в коліно Артема Бєсєдіна. Арбітр подивився відеоповтор і справедливо показав червону картку. А Бєсєдін, який вийшов на заміну на овертайм, покинув поле за допомогою лікарів.
  • 30 червня чартер з Бєсєдіним на борту приземлився в столиці України. Нападник більше не допоможе "жовто-синім" на турнірі.
  • Стало відомо, що форвард "Динамо" може пропустити до півроку.