Відомий журналіст запевнив, що доля Петракова у збірній України не залежить від матчу проти Боснії

Олександр Петраков, за версією Ігоря Циганика, не ризикує втратити свою посаду.

Майбутнє виконуючого обов'язки головного тренера збірної України Олександра Петракова не залежить від результату матчу кваліфікації ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини.

Про це повідомив авторитетний журналіст Ігор Циганик під час своєї авторської передачі на Ютуб-каналі FootballHub.

"Петраков залишиться працювати у збірній незалежно від результату матчу Боснія й Герцеговина - Україна. Я хочу, щоб усі заспокоїлися і не придумували теорії змови. Цей тренер працюватиме. Чи довго? Залежить від того, яким буде прогрес. Я впевнений, що Україна вийде в раунд плей-оф і Петраков готуватиме команду до цих матчів", - сказав Циганик.

"Що буде далі? Залежить від рівня гри. Як можна знімати тренера, котрий видав таку ​​гру проти Болгарії: 36 разів пробили по воротах. Так, це товариська гра, не найсильніший суперник. Але 36 ударів. Найголовніше, що Олександр Васильович повернувся до того, з чого все розпочиналося. Не потрібно іноді щось придумувати і виводити себе на перше місце. Потрібно заспокоїтися. Там хороша команда", - додав журналіст-інсайдер.

Читайте такожПрезидент УАФ Павелко переконаний, що Ребров очолить збірну України в майбутньому

Поєдинок Боснія і Герцеговина - Україна пройде 16 листопада.

Олександр Петраков у збірній України

  • Петраков був призначений виконуючим обов'язки головного тренера збірної України 18 серпня після того, як Сергію Реброву не вдалося домовитися про розрив контракту з клубом "Аль-Айн".
  • Під керівництвом Петракова Україна провела шість матчів: чотири офіційних і два товариських. "Жовто-сині" здобули одну перемогу при п'яти нічиїх.
  • У контрольних матчах українці зіграли внічию з Чехією (1:1) і Болгарією (1:1), а в рамках відбору на ЧС-2022 обіграли Фінляндію (2:1 в гостях) і розійшлися миром з Казахстаном (2:2), французами (1:1) і боснійцями (1:1).