Луніну радять міняти клуб / фото : realvalladolid.es

Перспективний український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін абсолютно не отримує ігрового часу в своєму клубі, будучи дублером бельгійця Тібо Куртуа. 

Відомий екс-голкіпер "Шахтаря" і збірної України Юрій Вірт заявив, що Луніну варто зайнятися пошуками нового клубу. В іншому випадку йому ще дуже довго доведеться просиджувати свій талант на лаві для запасних в стані "вершкових".

"Йому потрібна постійна ігрова практика, за хороші тренування в збірну не викликатимуть. Навіть за такий клуб, як "Реал", не варто триматися, щоб все життя просидіти на лавці другим воротарем. Думаю, Андрій правильно зробить, якщо змінить команду. Нехай і слабкіше, зате таку, де буде мати постійну практику, де буде рости, прогресувати як воротар", - наводить слова Вірта FootBoom.

Відео дня

Раніше повідомлялося, що в послугах українського воротаря Андрія Луніна зацікавлені кілька відомих європейських клубів, серед яких чинний чемпіон Франції. 

Андрій Лунін: кар'єра в "Реалі"

  • Андрій Лунін перейшов в "Реал" з луганської "Зорі" влітку 2018 року, проте виступав в оренді за "Леганес", "Вальядолід" і "Ов'єдо".
  • На початку вересня 2020 року "Реал" офіційно повідомив, що Лунін почне новий сезон у складі "вершкових". 
  • Українець став резервістом Тібо Куртуа, але перший і поки єдиний шанс отримав 21 січня. Дебют вийшов невдалим - "Реал" з українцем зганьбився в Кубку Іспанії.
  • До цього Лунін грав за "Реал" тільки на International Champions Cup-2018, а також у контрольній грі перед сезоном 2020-2021.