Андрій Ярмоленко може покинути Вест Хем взимку / фото REUTERS

Нападник збірної України та англійського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко може змінити клубну прописку в зимове трансферне вікно. 

За інформацією авторитетного ресурсу Fanatik, послуги українця запропоновані турецькому "Трабзонспору". 

"Бордово-блакитні" втратили свого вінгера Жервіньо, який вибув на довгий термін через травму хрестоподібних зв'язок коліна, і тепер шукають посилення на цю позицію. 

Відео дня

Головний тренер турецького клубу Абдулла Авчі спочатку хотів бачити у своїй команді на цій позиції Крістіана Тельо з "Бетіса" або форварда "Істанбула" Едіна Вішчу. 

Читайте такожКлуб лідера збірної України потрапив під санкції з боку УЄФАВідзначається, що агенти запропонували "Трабзонспору" Андрія Ярмоленка, який потребує ігрової практики і може посилити позицію вінгера в турецькому клубі. До того ж, контракт українця з "Вест Хемом" закінчується вже влітку 2022 року. 

Портал Transfermarkt оцінює вартість українського нападника в 4 мільйони євро.

Андрій Ярмоленко: кар'єра в "Вест Хемі"

  • Український форвард в 2018 році став гравцем "Вест Хем Юнайтед", перейшовши з дортмундської "Боруссії" за 22 млн фунтів стерлінгів, плюс 3 млн фунтів можуть бути виплачені у вигляді бонусів.
  • У нинішньому сезоні 32-річний українець виходив у 7 матчах АПЛ, результативними діями не відзначився. 
  • Всього за період кар'єри в Лондоні Ярмоленко зіграв за "Вест Хем" 66 матчів, в яких забив 10 голів і віддав 6 результативних передач.