В Португалії почали цькувати українського футболіста Зозулю: трансфер може бути зірваний

Вболівальники португальського клубу "Ешторіл" назвали українця "нацистом".

Фанати португальського "Ешторіла" прагнуть зірвати перехід українського форварда Романа Зозулі до їхнього клубу.

Про це повідомляє видання AS.

Група уболівальників почала цькувати 31-річного українця в соцмережах: Зозулю обізвали "нацистом" і "неонацистом".

"Наша футболка буде спаплюжена нацистом Зозулею! Соромно!"; "Підписати нациста? Який сором!"; "Підписувати неонацистів? Це ганьба!", - висловили свою позицію уболівальники португальської команди.

Через такі витівки фанатів трансфер Зозулі до "Ешторіла" може і не відбутися. Керівництво клубу не поспішає підписувати контракт та уважно стежить за перебігом подій.

Нагадаємо, що іспанський клуб "Алькоркон" відмовився підписати Зозулю через вболівальників, які звинуватили українця в "неонацизмі".

А нещодавно Зозуля прокоментував словами класика української літератури Остапа Вишні свій орден, який йому вручив Володимир Зеленський.

Читайте також"Соромно за владу": український форвард Зозуля обурився відсутністю реабілітаційних центрів для ветеранів

Роман Зозуля: кар'єра і конфлікт в Іспанії

  • У лютому 2017 року фанати "Райо Вальєкано" зірвали трансфер Зозулі в клуб, назвавши його "нацистом" через його патріотичні погляди та допомогу українській армії.
  • З вересня 2017 по 2021 роки форвард виступав за "Альбасете" у другому за силою дивізіоні чемпіонату Іспанії. Фанати інших клубів продовжували конфліктувати з Зозулею. Зокрема, через образи на адресу українця доводилося переривати матч між "Райо Вальєкано" та "Альбасете". Пізніше поєдинок був дограний, а ультрас знову образили Зозулю.
  • Зозуля кілька разів публічно коментував конфлікт з фанатами.