Руслан Малиновський / фото twitter.com/OM_Officiel

У середу, 11 січня, в рамках 18 туру чемпіонату Франції з футболу "Марсель" грав проти "Труа". 

У цьому поєдинку у складі "провансальців" дебютував український півзахисник Руслан Малиновський, який напередодні перейшов до команди з "Аталанти"

29-річний хавбек збірної України вийшов на заміну на 67-й хвилині зустрічі і практично відразу заробив попередження за грубе порушення правил.

Відео дня

Після гри Руслан Малиновський прокоментував свій перший матч за нову команду. За словами українця, дебют приніс йому змішані емоції.

"Я щасливий, що зіграв свої перші хвилини і пережив свій успіх з "Марселем". Думаю, що це тільки початок. Мені ще треба працювати, але я розчарований цією жовтою карткою, тому що там не було фолу. Я намагався допомогти команді. Ми вигравали 2:0 і повинні були зберегти результат.

Я намагався захищатися і допомогти своїм партнерам. У кожному матчі я повинен проявляти себе якнайкраще, дивитися, що я зробив неправильно, працювати на команду. Я відчуваю себе добре. В Італії ми важко працювали на зборах. Фізичний стан не буде проблемою для мене", - сказав Малиновський.

"Марсель" здобув перемогу в грі проти "Труа" з рахунком 2:0. Голами у складі "провансальців" відзначилися Шансель Мбемба і Жордан Верету.

Огляд матчу "Труа" - "Марсель":

Після 18-ти зіграних турів "Марсель" йде на третій позиції в турнірній таблиці Ліги 1. В активі команди Руслана Малиновського 39 набраних очок. 

У наступному турі чемпіонату Франції "Марсель" зіграє проти "Лор'яна". Гра запланована на 14 січня. 

Вас також можуть зацікавити новини: